رفتن به بالا

سایت خبری فرهنگی، سیاسی، اقتصادی و اجتماعی

تعداد اخبار امروز : 0 خبر


  • جمعه ۱۰ فروردین ۱۴۰۳
  • الجمعة ۱۹ رمضان ۱۴۴۵
  • 2024 Friday 29 March

اوقات شرعی

بررسی احداث بیمارستان تامین اجتماعی نمین از حرف تا عمل

نمین ، شهر وعده های سرِ خَرمن

جای سوال اینجاست آیا مسئولان شهری منطقه نتوانسته اند در جذب اعتبارات و یا سرمایه گذاری بخش خصوصی و دولتی به نحو احسن عمل کنند یا مشکل از مدیران بالادستی است که نمین را به خاطر فاصله نزدیک به مرکز استان در اولویت ساماندهی رفاهی و درمانی قرار نمیدهند.

گزارش پایگاه خبری تحلیل ویلکیج از روند احداث مرکز درمانی تخصصی تامین اجتماعی در شهرستان نمین

مرداد ۹۲

 مدیر عامل وقت سازمان تامین اجتماعی استان اردبیل :

ساختمان بیمارستان تامین اجتماعی نمین بعد از کلنگ‌زنی و آغاز عملیات اجرایی آن در مدت زمان ۱۸ ماه تکمیل و تجهیز شده و به مرحله بهره‌برداری می‌رسد.

ایشان در سال ۹۲ اظهار داشته بودند که اعتبار لازم برای این طرح ۱۰ میلیارد تومان خواهد بود  که درمانگاه مذکور  شامل بخش دندان‌پزشکی، اطفال، رادیولوژی، داروخانه مستقل، کلینیک تخصصی ۲۴ ساعته و آزمایشگاه هم خواهد داشت.

پنبه ای همچنان از تامین ۵ هزار متر مربع زمین برای احداث این مجموعه خبر داده بودند.

فروردین ۹۵

دکترنیک سیرت : درشهرستان نمین برای احداث درمانگاه تامین اجتماعی، سازمان آمادگی کامل دارد و در مرحله تملک زمین مناسب برای این منظور هستیم که امیدواریم در سالجاری شاهد شروع احداث درمانگاه تامین اجتماعی نمین باشیم.

آذر ماه ۹۶

عبدلعلی پورفرماندار نمین در جلسه با دکتر برجی تازه به مدیریت نشسته  گفته بودند : درمورد احداث درمانگاه تامین اجتماعی وتملک زمین برای این منظوردرطی دوسال اخیر جلسات متعدد و بحث های مفصلی انجام شده است و ما هم خواستارتسریع دراین خصوص هستیم ولی دراین شهرستان با برخی محدودیت ها و مشکلات مواجه هستیم وباید این مسائل را هم درنظربگیریم و با کارشناسی و با دقت این مسئله را جلوببریم و بتوانیم به نتیجه مطلوب برسیم.

بعد از یک سال

که الحمدلله مسکلات رفع شد ، مطالعات انجام گرفت  و در ادامه و  در اردیبهشت ۹۷  دکتر سید تقی نوربخش در مراسم کلنگ زنی مرکز درمانی تامین اجتماعی نمین گفت: ۱۰ هزاربیمه شده اصلی و مجموعاً ۴۰ هزار نفر در شهرستان نمین تحت پوشش سازمان تامین اجتماعی هستند و از خدمات این سازمان استفاده می کنند. لذا ساخت این مرکز درمانی ضروری بود.
پروژه درمانگاه تامین اجتماعی نمین در کمترین زمان ممکن احداث خواهد شد و این سازمان ۱۵ میلیارد تومان برای احداث آن هزینه می کند.

فرماندار نمین هم که در این مراسم حضور داشت گفته بودند : درمانگاه سطح یک تامین اجتماعی نمین در زمینی به مساحت ۳ هزار متر مربع احداث خواهد شد ، برای احداث این درمانگاه بالغ بر ۵۰ میلیارد ریال توسط سازمان تامین اجتماعی کشور هزینه خواهد شد.

مرداد ۹۹

قادر برجی : مدیر درمان تامین اجتماعی استان اردبیل با بیان اینکه احداث درمانگاه تامین اجتماعی نمین پروژه اولویت دار معرفی شد، گفت: برای احداث این پروژه ۳۰ میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته خواهد شد.

پس از چندین ماه رایزنی، یک قطعه زمین با کاربری آموزشی به درمانی تبدیل شد و مشکل جانمایی برای احداث ساختمان مرتفع شد در نهایت تملک زمین در تاریخ ۵ دی‌ماه ۹۷ صورت گرفته است.آخرین مکاتبات برای درمانگاه نمین با توجه به تاخیری که در تملک زمین بوجود آمد، جزو پروژه‌های احداثی سال ۹۸ محسوب نشده و ردیف اعتبار سال گذشته نیز حذف شد. این در حالی است که خوشبختانه درمانگاه نمین برای اولویت‌های ساخت و ساز امسال جزو ۳ پروژه اولویت دار معرفی شده است.

آخرین مکاتبات برای درمانگاه نمین با توجه به تاخیری که در تملک زمین، جزو پروژه‌های احداثی سال ۹۸ محسوب نشده و ردیف اعتبار سال گذشته نیز حذف شد.

مدیر درمان تامین اجتماعی استان اردبیل با اینکه با احداث این درمانگاه برای بیش از ۳۰ نفر از جوانان تحصیل کرده نمین اشتغال ایجاد خواهد شد و برای احداث این پروژه ۳۰ میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته خواهد شد.

حال در دی ماه سال ۹۹ هستیم چیزی حدود نزدیک به ۸ سال از عمر پروژه گذشته  ولی هنوز در انتخاب زمین برای بازی با شعار ها و وعده های سوری مدیران تابلوی بیمارستان تامین اجتماعی را از زمینی به زمینی دیگر نصب میکنیم.تناقض در گفته ها و رقم ها و خود یکی از دلایلی بر بی اهمیت بودن منطقه برای ایجاد بستر مناسب برای شهروندان نمینی است.

چرا نمین برای داشتن حداقل ترین امکانات باید ۱۰ سال در صف انتظار باشد، وعده های سر خرمن مدیران و بهانه های الکی ، مگر میشود ؟ چرا در نمونه های مشابه سایر استان ها و شهرستان ها عملیات اجرایی شده و به بهره برداری نیز رسیده است.

جای سوال اینجاست آیا مسئولان شهری ما نتوانسته اند در جذب اعتبارات و یا سرمایه گذاری بخش خصوصی و دولتی به نحو احسن عمل کنند یا مشکل از مدیران بالادستی است که نمین را به خاطر فاصله نزدیک به مرکز استان در اولویت ساماندهی رفاهی  و بیمارستانی قرار نمیدهند.

در هر دوصورت این جفا به حق ۷۰ هزار جمعیت شهرستان نمین میباشد که برای کوچکترین مشکل درمانی باید از دورترین نقطه شهرستان به مراکز شلوغ مرکز استان  مراجعه کنند.

شنیده میشود که مدیر تامین اجتماعی شهرستان نمین گفته است باید ابتدا زیرساخت های نرم افزاری و نیروی انسانی و اطبا  وبخش ها را بستر سازی کنیم بعد به فکر ایجاد پروژه باشیم،وقتی مرکز درمانی با این هزینه بسازیم و دکتری نخواهد به نمین بیاید و یا بیماری نداشته باشیم آن وقت چه.

این نوع تفکر در قرن ۲۱ جای اشکال دارد ، در زمانه ای هستیم که داشتن یک بیمارستان و یا درمانگاه تخصصی در شهر برای گردشگری و درآمد شهری بسیار مفید میباشد به طور مثال بهترین کلینیک تخصصی کبد در شیراز که از سرتاسر ایران به آنجا سفر میکنند و یا بخش قلب در تبریز و تهران و یا مغز در منطقه ۲۲ تهران

مطالبه اصلی شهروندان برای داشتن مرکز درمانی  پیشرفته و تخصصی با دستور وزیر و روسای تامین اجتماعی و فرمانداران قدیم و جدید  و کلنگ زنی چندین باره در چندین زمین در گوشه گوشه شهر ،روی دست مانده و با این وعده وعیدها ره به جایی نخواهد برد.

اخبار مرتبط

نظرات