اخبار شهرستان نمین » امنیتی و دفاعی » تیتر اصلی » نمین
کد خبر : 5493
سه شنبه - 14 فروردین 1403 - 22:37
در پی حادثه تروریستی دمشق:

فرماندار نمین در پیامی حادثه تروریستی در سوریه را تسلیت گفت

◾پیام تسلیت فرماندار نمین در پی شهادت سرداران و مستشاران نظامی در حادثه تروریستی کنسولگری جمهوری اسلامی ایران در دمشق

«بسم رب الشهدا و الصدیقین»

▪️رژیم کودک کش صهیونیستی در اوج درماندگی در مقابل رزمندگان جبهه مقاومت و شرمساری در برابر افکار عمومی جهان نسبت به قتل‌عام بیش از ۶ ماه مردم مظلوم و بی دفاع غزه، دست به اقدامی تروریستی و جنایتکارانه زد و هفت تن از مستشاران نظامی و پاسداران حرم اهل بیت (ع) در سوریه را به شهادت رساند.

▪️چنین رفتارهای ناجوانمردانه، تلاشی مذبوحانه برای جبران شکست های پی درپی این رژیم جلاد در منطقه است و ضعف و زبونی این غده سرطانی تاریخ با چنین اقداماتی ترمیم نخواهد شد.

▪️بی شک صفوف استوار پویندگان راه جهاد و شهادت در ایران و سراسر جبهه مقاومت اسلامی منسجم و خلل ناپذیر است که تداوم مسیر نورانی این شهدای والامقام و دیگر شهدای اسلام را رقم خواهد زد.

طیب امینی
فرماندار شهرستان نمین

همزمان با میلاد امام حسن (ع)

برگزاری جشن روزه اولی ها در شهر نمین +عکس

 همزمان با شب میلاد کریم اهل بیت امام حسن مجتبی (ع)، جشن روزه اولی‌ها با سخنرانی امام جمعه نمین،حجت‌الاسلام اسدزاده در مسجد امام حسین (ع) حوزه حضرت معصومه (س) نمین برگزار شد.

ضعف مدیریت در شهرستان :

نمین نیازمند بازنگری در توسعه گردشگری

 

سال ۱۴۰۲ با تمام حواشی زیست محیطی و عدم توسعه زیرساخت های گردشگری  در شهر فرهنگی نمین پایان یافت و مردم منطقه دست خالی در آبروداری برای مسافران به استقبال نوروز ۱۴۰۳ رفتند.

متاسفانه در سال های گذشته شهرستان نمین که دارای ظرفیت های زیادی برای توسعه گردشگری است  به حاشیه کشیده شده و صنعت و معادن و آلایندگی های زیست محیطی جای خود را به رونق گردشگری داده است، پتانسیلی که میتواند بالاتر از شاخص صنعت برای اشتغال از محل گردشگری تامین شود.

گماردن افرادی که سررشته  و برنامه ای برای خروج از بن بست تحول آفرین برای رونق گردشگری در شهرستانی چون نمین ندارند ظلم به مردم منطقه است، کسانی که نمیدانند گردشگری چیست و چگونه میتوان از این نعمات خدادادی استفاده کرد، کسانی که نمیدانند اقتصاد گردشگری چیست، کسانی که تالاب ها و مناظر طبیعی شهرستان را نمیشناسند و نمیدانند چگونه برای توسعه گردشگری تبلیغ و تولید محتوا داشته باشند

نمین نگین گردشگری و طبیعی استان اردبیل به شمار می رود ولی بعد از گذشت سال ها و تفکرات بسته برخی مسئولان کاملا از بین رفته و تبدیل به یکی از شهرهایی شده که هیچ گردشگری از آن عبور نمیکند در حالی که سالهای گذشته نمین به لحاظ برخی مناظر طبیعی و آب و هوای مناسب مقصد اول گردشگران بود

در این بین برخی کوتاهی ها از طرف مسئولان انجام گرفته که میتوان به برخی موارد در هر حوزه اشاره داشت:

نمای داخلی شهر نمین کاملا زوار درفته و آرایش شهری نامنظم  باعث شده است که حتی شهروندان از محیط این شهر به ستوه بیاییند چه برسد به میهمان و مسافری که وارد شهر میشود و حتی جایی برای نشستن پیدا نمیکند، میادین  و ورودی ها از بین رفته، جداول و درخت ها آرایش نشده، پازل های شهری همگی از بین رفته، سیمای شهری نامرتب و کلی ایرادات شهری دیگر که به دور از هویت شهر فرهنگی نمین میباشد

نبود هتل و پارک های مناسب و سرویس بهداشتی و امکانات گردشگری از یک طرف و عدم استقبال مناسب و برنامه ریزی برای مسافران در ایام نوروزو  تابستان یک طرف در سال های گذشته چهره گردشگری نمین را از بین برده است

در اواخر سال ۱۴۰۲  چند نمونه کار کلیشه ای  چیپ از طرف مسئولان شهرستانی برگزار شد که مثلا به استقبال سال نومی رویم از جمله برپایی  نمایشگاهی با عنوان صنایع دستی در کورترین نقطه  شهر که حتی خود غرفه داران نیز میل به ماندن در نمایشگاه ندارند، بازگشایی موزه صارم السلطنه نیز به علت بسته بودن در ایام کرونا و جمع آوری اشیا در سال های گذشته حتی با تولد دوباره نیز رونق آنچنانی نداشت و ندارد چرا که تبلیغی وجود ندارد ، المان های تکراری و بی قواره در میادینی که هویتی بصری ندارند و زیر ساخت هایی از جمله هتل ۵ ستاره نمین  که در بلاتکلیفی مانده  و بوم گردی هایی که توان استقبال از مسافر را هنور ندارند و نیمه کاره مانده اند همگی و شاید عواملی بیشتر از این موارد نمین را به شهری بدون گردشگر تبدیل کرده است

مجموعه گردشگری فندقلو با آن حجم از ظرفیت و پتانسیل بلااستفاده مانده و رسیدگی مناسب نمیشود تا برای شهر نمین آبروداری کند ، مجموعه ای که میتواند سهم بزرگی  در افزایش میهامن و گردشگر در منطقه داشته باشد.

منطقه گردشگری سوها از بکرترین مناطق گردشگری شهرستان و استان محسوب میشود ولی متاسفانه فاقد زیرساخت های اولیه برای حضور گردشگر مییباشد و سالهاست در کشاکش واگذاری به بخش خصوصی است

پایگاه خبری تحلیلی ویلکیج

پایگاه خبری تحلیلی ویلکیج

عنبران شهر ملی گلیم  ظرفیتی بی بدیل در کشور ، روستای گردشگری عنبران علیا و صنعت دست هنرمندانی که جز شعار برای منطقه و استفاده برخی مسئولان برای شوآف ثمری نداشته است.شهر آبی بیگلو و طرفیت های مناظر طبیعی آن که متاسفنه آن هم در ساختار شهری فاقد هویت گردشگری است

نکته قابل توجه امسال این بود که مسئولان شهرستان نمین مقصد گردشگران را به سدهای سقزچی و عنبران هدایت میکردند ، مگر با این طرفیت ها ی موجو در منطقه، سدها مکان گردشگری محسوب میشود؟  برای این آدرس غلط را میدهیم چون نتوانسته ایم در حوزه گردشگری عملکرد مناسبی داشته باشم اصلا عملکردی نداشته ایم.

کاش مسئولان بخصوص استاندار محترم که خود از ظرفیت های گردشگری آگاه است با تاکید بر افزایش سرمایه گذاری و توسعه زیرساختهای گردشگری در سال جدید برای شهرستان  نمین تاکید داشته باشند و افرادی را برای شهرستان نمین در نظر بگیرند که بتواند از این ظرفیت ها به نحو احسن برای استان و منطقه اقتصاد گردشگری ایجاد کند

ناصربرزگر

توسط مقام معظم رهبری:

جهش تولید با مشارکت مردم شعار سال ۱۴۰۳ نامگذاری شد

رهبر معظم انقلاب: در سالی که پیش روی ما است کارهای زیادی بایستی انجام بگیرد/ کلید اساسی برای حلّ مشکلات اقتصادی کشور مسئله‌ی تولید است/ اگر بخواهیم جهش تولید داشته باشیم، باید اقتصاد را مردمی کنیم

 

توسط مقام معظم رهبری:

جهش تولید با مشارکت مردم شعار سال ۱۴۰۳ نامگذاری شد

 

 

بسم الله الرّحمن الرّحیم

یا مقلّب الْقُلوبِ و الأبصار، یا مدبّر الّیلِ و النّهار، یا مُحوّل الْحَولِ و الأحوال، حَوّلْ حالَنا إلی أحسَنِ الْحال.

تبریک عرض میکنم به همه‌ی ملّت عزیز ایران عید نوروز و سال جدید را که امسال با ماه مبارک رمضان و بهار دلها و بهار معنویّت همراه شده است. به طور خاص تبریک عرض میکنم به خانواده‌های ایثارگران و به همه‌ی ملّتهای دیگری که نوروز را گرامی میدارند.

یاد میکنم از شهیدان عزیز و از امام شهیدان که این راه را به روی ملّت ایران گشود. آرزو میکنم بهره‌مندی ملّت ایران را از هر دو بهار، هم بهار طبیعت و هم بهار معنویّت.

نگاهی به سال ۱۴۰۲ که این لحظه به پایان رسید بکنیم و نگاهی به سالی که وارد آن شدیم. سال ۱۴۰۲ مثل همه‌ی سالهای دیگر زندگی، انباشته بود از شیرینی‌ها و تلخی‌ها، از خواسته‌ها و ناخواسته‌ها، این طبیعت دنیا و طبیعت زندگی است. در مسائل داخلی کشور پیشرفتهای چشمگیر علمی، پیشرفتهای فنّاوری، تولیدات زیربنایی که در سراسر کشور انجام گرفته است، این جزو شیرینی‌ها و خبرهای خوش بود. از سویی دیگر، مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم جزو خبرهای تلخ بود. حضور حماسی مردم در اجتماعات روز قدس و روز ۲۲ بهمن، برگزاری امن این تظاهرات بزرگ، برگزاری امن و سالم انتخابات آخر سال و حضورهای مردمی دیگر، جزو خبرهای خوش و خواسته‌های شیرین سال گذشته بود. حادثه‌ی تلخ کرمان در سالگرد شهید سلیمانی، سیل بلوچستان در اواخر سال، حوادثی که برای مأموران امنیّت و حافظان امنیّت در طول این ماه‌ها اتّفاق افتاد، جزو حوادث تلخ بود و تلخ‌تر از همه حادثه‌ی غزّه بود که جزو مسائل مهمّ بین‌المللی ما است، و حادثه‌ای تلخ‌تر از آن امسال ما نداشتیم. در مسائل خارجی تحرّک بین‌المللی دولت در عرصه‌های گوناگون اقتصادی و سیاسی جزو خبرهای شیرین و حوادث مطلوب بود و حادثه‌ی غزّه هم که عرض کردیم جزو تلخ‌ترین حوادث، بلکه تلخ‌ترین حوادث مسائل خارجی ما بود. از خداوند متعال مسئلت میکنیم که تلخی‌ها را جبران کند و ادامه‌ی شیرینی‌ها را به ملّت ایران و ملّتهای مسلمان ارزانی بفرماید و آنچه را که مایه‌ی خیر و برکت امّت اسلامی است و مایه‌ِی خیر و برکت ملّت ایران است، به آنها لطف بفرماید.

در مورد شعار سال ۱۴۰۲ که عبارت بود از مهار تورّم و رشد تولید، کارهای خوبی انجام گرفت. در هر دو بخش شعار، کارهایی انجام گرفت، پیشرفتهایی هم اتّفاق افتاد، البتّه نه به قدر مطلوب ــ که حالا ان‌شاءالله تفصیل آنها را در سخنرانی امروز عرض خواهم کرد به ملّت ایران ــ و آنچه که انجام گرفته خوب بود ولی باید ادامه پیدا کند. و این شعار، شعاری نیست که در یک سال توقّع داشته باشیم که به نحو مطلوب انجام بگیرد، این شعار همچنان ادامه خواهد داشت.

در سالی که پیش روی ما است و وارد آن شدیم، کارهای زیادی هست که بایستی انجام بگیرد و باید خودمان را به آن متعهّد بدانیم، هم مسئولین کشور، دولتی‌ها، مجلس، قوّه‌ی قضائیّه و دیگران و هم آحاد مردم، همه باید خودمان را به آن کارها متعهّد بدانیم در زمینه‌های مختلف، لکن در این سال هم مسئله‌ی عمده‌ی کشور عبارت است از اقتصاد. نقطه‌ی ضعف اساسی کشور عبارت است از مسئله‌ی اقتصاد، باید در این زمینه‌ها فعّال عمل کنیم.

بنده با مطالعه‌ی نظرات کارشناسان این مسئله به این نتیجه میرسم که یک کلید اساسی برای حلّ مشکلات اقتصادی کشور عبارت است از مسئله‌ی تولید؛ تولید داخلی، تولید ملّی، برای همین هم هست که در این چند سال گذشته بر روی تولید ما تکیه کردیم. اگر رشد تولید و حرکت رو به جلو در تولید ملّی به نحو مطلوب انجام بگیرد، بسیاری از مشکلات مهمّ اقتصادی مثل مسئله‌ی تورّم، مسئله‌ی اشتغال و مسئله‌ی ارزش پول  ملّی، این مسائل اساسی اقتصاد به نحو خوبی به سمت حل پیش خواهد رفت. مسئله‌ی تولید بنابراین مسئله‌ی مهمّی است و به همین جهت امسال هم روی مسئله‌ی تولید تکیه میکنم و توقّع دارم، انتظار دارم که ان‌شاءالله یک جهشی در کار تولید اتّفاق بیفتد امسال، و بِجد اعتقاد دارم که این جهش بدون مشارکت مردم و بدون حضور مردم اتّفاق نخواهد افتاد. اگر ما بخواهیم جهش تولید داشته باشیم، بایستی اقتصاد را مردمی کنیم، باید پای مردم را به عرصه‌ی تولید به نحو محسوسی باز کنیم، موانع حضور مردم را برطرف کنیم. در بخش مردمی ظرفیّتهای بزرگی وجود دارد که من ان‌شاءالله توضیح خواهم داد در این باره و این ظرفیّتها بایستی فعّال بشود، باید از آنها به نفع کشور و به نفع مردم استفاده بشود. لذا من به این مناسبت شعار امسال را این قرار دادم: «جهش تولید با مشارکت مردم» این شعار امسال است. امیدواریم ان‌شاءالله این شعار به بهترین وجهی تحقّق پیدا کند. برنامه‌ریزان کشور برنامه‌ریزی کنند، صاحب‌نظران همکاری فکری کنند و فعّالان اقتصادی به نحو عملی در این کار ان‌شاءالله مشارکت کنند.

سال جهش تولید با مشارکت مردم سال جهش تولید با مشارکت مردم

از خداوند متعال توفیق ملّت بزرگ و عزیز ایران را مسئلت میکنم و سلام خاضعانه عرض میکنیم به پیشگاه حضرت بقیّهالله (ارواحنا فداه) و از خداوند تعجیل در فرج آن بزرگوار را که فرج بشریّت است مسئلت میکنیم.

والسّلام علیکم و رحمهالله و برکاته

در صورت فعالیت مستمر نمایشگاه دا های صنایع دستی در شهرستان نمین:

شهر ملی گلیم عنبران بعنوان شهر جهانی گلیم معرفی می شود

به گزارش خبرنگار ویلکیج، حسن محمدی ادیب روز ۱۵ اسفندماه ۱۴۰۲ در جلسه بررسی مسائل شهر ملی گلیم عنبران در محل فرمانداری نمین، گفت: شهرستان نمین و شهر عنبران یکی از مناطق مستعد در حوزه صنایع‌دستی کشور است و به منظور ثبت این شهر به عنوان شهر جهانی صنایع‌دستی باید مراکز صنایع‌دستی عنبران بیش از گذشته فعال باشند.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل افزود: ساختمان صنایع‌دستی شهر عنبران باید به صورت دائمی فعال باشد و به همین منظور هیات امنایی متشکل از فعالان بخش خصوصی تعیین می‌شود تا توسط اهالی و صنعتگران چراغ ساختمان صنایع‌دستی روشن بماند.

او تاکید کرد: شهر عنبران امکانات زیرساختی خوبی در حوزه صنایع‌دستی دارد و ما به دنبال استفاده از ظرفیت‌های بخش خصوصی برای معرفی هرچه بیشتر صنایع‌دستی این منطقه هستیم تا مسیر معرفی عنبران به عنوان شهر جهانی صنایع‌دستی هموار شود.

محمدی ادیب ادامه داد: دبیر شورای جهانی صنایع‌دستی پس از بازدید از شهر ملی گلیم عنبران موافقت خود را برای تبدیل این شهر به شهر جهانی صنایع‌دستی اعلام کرده و اکنون نوبت ما و اهالی عنبران است که شهر را برای این اتفاق جهانی آماده کنیم.

انتهای پیام/

با افتتاح ساختمان جدید صندوق قرض الحسنه مهر ایران در شهرستان نمین:

خدمت رسانی به مردم در محیطی آرام صورت میگیرد

 

به گزارش خبرنگار ویلکیج، در این مراسم «فرجی‌آذر» اظهار داشت: هدف ما از بازسازی شعب، رفاه حال مشتریان و بهبود کیفیت ارائه خدمات است و تیپ‌سازی سایر شعب نیز در دستور کار قرار دارد.

شعبه نمین بانک قرض‌الحسنه مهر ایران در سال ۱۳۹۲ تأسیس شد و در حال حاضر۲۲۰۰ میلیارد ریال منابع دارد.

این شعبه دارای ۶۲۰۰ مشتری است و از ابتدای فعالیت خود تا کنون بیش از ۱۰هزار فقره وام با رقم بیش از ۴۰۰۰ میلیارد ریال به مشتریان پرداخت کرده است.

مشتریان می‌توانند برای دریافت حضوری خدمات بانکی از شعبه نمین، به آدرس روبه‌روی اداره امور مالیاتی مراجعه کنند.

به همت بسیج ناحیه سپاه نمین:

آیین اختتامیه اولین فراخوان ادبی و هنری سردار فاطمی برگزار شد+ عکس

به گزارش خبرنگار ویلکیج،  سرهنگ پاسدار صالحزارعی در آیین اختتامیه اولین فراخوان ادبی و هنری سردار فاطمی بسیج شهرستان نمین گفت: حاج قاسم صرفاً یک اسم و نام نیست و رمز موفقیت و ایستادگی در مقابل ظلم و بیداد است.
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان نمین با بیان اینکه حاج قاسم عمر پر برکت خود را در راه مجاهدت و سرافرازی کشور صرف کرد، افزود: ما باید مرام، منش و سبک زندگی حاج قاسم را باید الگو قرار دهیم.
وی با اشاره به فراخوان ادبی و هنری سردار فاطمی گفت: شرکت کنندگان با ایده سازی های خود، آثار هنری فاخر و ارزشمندی را خلق کرده بودند.
سرهنگ زارعی در بخش دیگری از سخنان خود به انتخابات ۱۱ اسفند پرداخت و افزود: حضور مردم در انتخابات، سیلی محکمی بر کسانی بود که دعوت به عدم مشارکت در انتخابات می کردند.
وی گفت: در عرصه انتخابات نیز شاهد آن بودیم که خیلی از مردم با اسم رمز حاج قاسم در انتخابات شرکت کردند و همچون ایشان از انقلاب، نظام و اسلام دفاع کردند.
انتهای پیام/
رئیس ستاد انتخابات استان اردبیل اعلام کرد:

نتایج رسمی انتخابات مجلس در اردبیل + اسامی+اینفوگرافیک

به گزارش خبرنگار ویلکیج، رضا قاسمیان، رئیس ستاد انتخابات استان اردبیل در جمع خبرنگاران نتایج رسمی انتخابات مجلس در پنج حوزه انتخابیه استان اردبیل را اعلام کرد و گفت: یک میلیون و  ۴۱ هزار ۹۲۷  نفر واجد شرایط رای در استان اردبیل بودند که از این تعداد  ۵۰۹ هزار ۷۴۷ نفر رای دادند و بدین ترتیب مشارکت استان اردبیل در انتخابات ۱۱ اسفندماه ۴۸/۹۲ (چهل و هشت و نود و دو صدم ) درصد بوده است.

وی اعلام کرد: در پنج حوزه انتخابیه استان اردبیل میزان مشارکت در حوزه انتخابیه اردبیل، نیر، نمین و سرعین مشارکت ۳۹/۸ درصد، درپارس‌آباد، بیله‌سوار و اصلاندوز ۸۸/ ۶۸، در مشگین‌شهر ۳۴/ ۵۲ درصد، در گرمی و انگوت ۶۶/۳۵ درصد، در کوثر و خلخال ۴۶/۲ درصد بوده است.

رئیس ستاد انتخابات استان اردبیل اضافه کرد: در خبرگان رهبری نیز از بین سه کاندیدا، آیت‌الله سید حسن عاملی با  ۲۷۰هزار  ۶۳۸ رأی  و حجت‌الاسلام یدالله صفری  ۲۰۰ هزار ۶۳۰ رأی به مجلس خبرگان راه یافتند.

 

ردیف حوزه انتخابیه نماینده انتخابیه آرا
۱ اردبیل، نیر، نمین و سرعین  علی نیکزاد  ۸۳۹۸۴
اردبیل، نیر، نمین و سرعین صدیف بدری  ۵۳۴۴۳
اردبیل، نیر، نمین و سرعین  احد بیوته  ۴۶۳۳۲
پارس‌آباد، بیله‌سوار و اصلاندوز دور دوم ( رعنایی  ۶۳۲۱۷ رأِی و فهیمی  ۱۸۴۷۲ رأی )  دور دوم
گرمی و انگوت محمد خوش‌سیما ۲۰۰۱۹
خلخال وکوثر  وحید کنعانی ۱۳۸۵۷
مشگین‌شهر   بابک رضازاده  ۱۷۰۰۷

 

نتایج آرای کاندیداهای منتخب دوازدهمین دوره انتخابات از حوزه های پنجگانه انتخابیه استان اردبیل به شرح زیر است:

در حوزه انتخابیه اردبیل، نیر، نمین و سرعین از مجموع ۲۲۳ هزار و ۱۳۹ رای ماخوذه، آقایان علی نیکزاد، صدیف بدری و احد بیوته با کسب اکثریت آراء به عنوان نمایندگان مجلس یازدهم این حوزه انتخابیه انتخاب شدند و رای همه نامزدها به شرح زیر است:

۱ – آقای علی نیک زادثمرین نام پدر یوسف: ۸۳۹۸۴ رأی
۲ – آقای صدیف بدری نام پدر انعام اله: ۵۳۴۴۳ رأی
۳ – آقای احد بیوته نام پدر هزار: ۴۶۵۳۲ رأی
۴ – آقای حسین نوری نام پدر احمد: ۲۶۹۷۱ رأی
۵ – آقای سالار شاکرجناقرد نام پدر اسلام: ۲۵۳۹۶ رأی
۶ – آقای رضا کریمی نام پدر خالق: ۲۳۱۳۶ رأی
۷ – آقای براتعلی شوقی آبی بگلو نام پدر غلام: ۲۱۲۱۵ رأی
۸ – آقای عباس کریمی نام پدر خالق: ۱۱۱۶۵ رأی
۹ – آقای سیامک یوسفی نام پدر وکیل: ۹۵۳۵ رأی
۱۰ – آقای غفور پاک نهاد نام پدر غضنفر: ۷۲۴۴ رأی
۱۱ – آقای پرویز فرجی نام پدر جمشید: ۵۵۳۷ رأی
۱۲ – آقای بهلول تکلوی نام پدر سانمیرزا: ۵۲۰۵ رأی
۱۳ – آقای عوض نخست نام پدر رحمن: ۴۶۵۸ رأی
۱۴ – خانم رقیه منافی نام پدر حکایت: ۴۳۲۶ رأی
۱۵ – آقای بخشعلی امامی خیارک نام پدر عماش امامویردی: ۴۳۱۵ رأی
۱۶ – خانم خدیجه جعفری اصل نام پدر حضرتقلی: ۳۸۹۵ رأی
۱۷ – آقای علی بیداردل نام پدر امیرعلی: ۳۶۴۴ رأی
۱۸ – آقای بهرام غیبی نام پدر رفیع: ۳۴۳۸ رأی
۱۹ – آقای صادق فرهمندامین نام پدر نصرت اله: ۳۴۰۹ رأی
۲۰ – آقای محسن دیندار نام پدر شاهرود: ۳۳۹۸ رأی
۲۱ – آقای بابک رضائی افشار نام پدر نجف: ۲۸۴۰ رأی
۲۲ – آقای علی مهری نام پدر اسمعلی: ۲۳۷۲ رأی
۲۳ – خانم مریم زارع نام پدر محمود: ۲۰۲۸ رأی
۲۴ – آقای نادر محمدیان آبی بگلو نام پدر حسین: ۲۰۰۱ رأی
۲۵ – آقای محمدرضا ابراهیمی نام پدر صابر: ۱۸۸۵ رأی
۲۶ – آقای داریوش جهانی نمینی نام پدر رستم: ۱۸۰۴ رأی
۲۷ – آقای وحید ایمانی گرمه چشمه نام پدر آقام اوغلان: ۱۴۶۶ رأی
۲۸ – آقای پرویز قدیمی هیر نام پدر شکرعلی: ۱۳۳۹ رأی
۲۹ – آقای وحید کشی زاده نام پدر خدام: ۱۳۰۴ رأی
۳۰ – آقای محمد هاشمیان نام پدر حسینعلی: ۱۲۹۵ رأی
۳۱ – آقای میرعلی رحیمی زادتولون نام پدر میرذبیح الله: ۱۰۷۳ رأی
۳۲ – خانم سیده افسانه حسین زاده تولون نام پدر سید بخشعلی: ۱۰۴۲ رأی
۳۳ – آقای فرهاد ذیشان نام پدر فرخ: ۹۶۲ رأی
۳۴ – خانم نگین عیسی زاده نام پدر سعداله: ۸۹۲ رأی
۳۵ – آقای هاشم فتحی نام پدر صفرعلی: ۸۸۶ رأی
۳۶ – آقای داریوش اسگندرپور نام پدر احد: ۸۴۱ رأی
۳۷ – آقای احمد سیف اللهی گیلانده نام پدر لطیف: ۸۱۹ رأی
۳۸ – آقای جواد ویژه دولت آباد نام پدر ذکی اله: ۸۰۴ رأی
۳۹ – آقای بهنام اقبالی عموقین نام پدر مردعلی: ۷۹۳ رأی
۴۰ – آقای کریم هلالی اصل نام پدر یوسف: ۷۴۴ رأی
۴۱ – آقای رستم عیسی زاده نام پدر علی قاسم: ۷۳۷ رأی
۴۲ – آقای ناصر سرعتی نام پدر رسول: ۷۳۶ رأی
۴۳ – آقای یوسف بهرامی کرکرق نام پدر تاریویردی: ۷۳۵ رأی
۴۴ – آقای سیدعلی موسوی نام پدر میرقدیر: ۷۳۲ رأی
۴۵ – خانم عاطفه نوری قنبلانی نام پدر رشید: ۷۱۵ رأی
۴۶ – آقای میثم رادفر نام پدر سعید: ۷۱۴ رأی
۴۷ – آقای مرتضی فیضی خانکندی نام پدر حجت اله: ۶۷۲ رأی
۴۸ – آقای منصور قاسمی نام پدر سنجعلی: ۶۶۹ رأی
۴۹ – آقای حمزه روحی نام پدر عباسقلی: ۶۶۴ رأی
۵۰ – آقای علی شریفی نام پدر آصف: ۶۱۷ رأی
۵۱ – آقای منوچهر امیری نام پدر صاحبعلی: ۶۰۶ رأی
۵۲ – آقای مهدی قهرمانی آقبلاغ نام پدر حسین آقا: ۵۸۰ رأی
۵۳ – آقای لطیف جهانبانی نام پدر جمشید: ۵۶۸ رأی
۵۴ – آقای رحمت ایمانی نام پدر عبدالعلی: ۵۲۵ رأی
۵۵ – آقای وحید قلیزاده قشلاقی نام پدر امامعلی: ۵۱۳ رأی
۵۶ – آقای علی ایمانژاد نام پدر میکائیل: ۴۷۲ رأی
۵۷ – آقای عمران محمدپورگنزق نام پدر ارسلان: ۴۷۱ رأی
۵۸ – آقای مهران داوری نام پدر آقاویردی: ۴۶۹ رأی
۵۹ – آقای امن اله طایران نام پدر غضنفر: ۴۵۶ رأی
۶۰ – آقای عسگر مالک نام پدر جعفر: ۴۵۶ رأی
۶۱ – آقای وحید علائی نام پدر علی: ۴۴۲ رأی
۶۲ – خانم ملیحه شهمرادمغانلو نام پدر حسین: ۴۳۱ رأی
۶۳ – آقای حسین پناهی نام پدر خلیل: ۴۳۰ رأی
۶۴ – خانم سودا ضربی شاهماربگلو نام پدر رسول: ۴۰۶ رأی
۶۵ – آقای موسی منصوری مغانلو نام پدر ایمانقلی: ۳۸۳ رأی
۶۶ – آقای حبیب محمدپورجناقرد نام پدر قدیر: ۳۷۱ رأی
۶۷ – آقای ابراهیم شرقی الیله سر نام پدر سیف اله: ۳۶۰ رأی
۶۸ – آقای عباس صادقیان نام پدر برات: ۳۲۳ رأی
۶۹ – آقای محمدرضا عظیمی نام پدر کامران: ۳۱۱ رأی
۷۰ – آقای محسن نصیری نریمان نام پدر فریدون: ۳۰۶ رأی
۷۱ – آقای مهرداد پورعباسی نوشهر نام پدر رجب: ۳۰۳ رأی
۷۲ – آقای محمدجواد فیروزی نام پدر کریم: ۲۹۵ رأی
۷۳ – آقای رضا میریوسفی اول نام پدر میرکریم: ۲۹۴ رأی
۷۴ – آقای بهمن طاهری نام پدر حمید: ۲۸۳ رأی
۷۵ – آقای وحید فرهادی اصل نام پدر ملکعلی: ۲۶۱ رأی
۷۶ – آقای مهدی مددزاده نام پدر ایوب: ۲۴۷ رأی
۷۷ – آقای مهدی پذیرائی ثمرین نام پدر برات: ۲۴۵ رأی
۷۸ – آقای فرزاد فدای وطن نام پدر بهلول: ۲۴۰ رأی
۷۹ – آقای سلیمان بهرام زاده نام پدر غفارعلی: ۲۲۱ رأی
۸۰ – آقای اسداله گلی زاده خانقاهی نام پدر لطفعلی: ۲۰۰ رأی
۸۱ – آقای محمدتقی ایواللهی نام پدر حمداله: ۱۹۶ رأی
۸۲ – آقای مسعود فکری نوده نام پدر حاجی بابا: ۱۹۴ رأی
۸۳ – آقای صابر رضائی مقدم نام پدر محمدحسین: ۱۷۸ رأی
۸۴ – آقای علی مؤذن عموقین نام پدر نصیر: ۱۷۸ رأی
۸۵ – آقای امیررضا مولائی گلین قشلاقی نام پدر افضل: ۱۷۷ رأی
۸۶ – آقای محمدحسن علائی خرائم نام پدر الهام: ۱۶۵ رأی
۸۷ – آقای بهنام عبدالهی آقاباقر نام پدر ودود: ۱۶۰ رأی
۸۸ – آقای بهنام پورصادق نام پدر آقاعلی: ۱۵۴ رأی
۸۹ – آقای حبیب کاظم زاده جبه دار نام پدر رحیم: ۱۴۵ رأی
۹۰ – آقای حمید نقی زاده ثمرین نام پدر علی: ۱۴۴ رأی
۹۱ – آقای ابراهیم کریم زاده آقجه کندی نام پدر احد: ۱۴۰ رأی
۹۲ – آقای سجاد صادقی بقرآباد نام پدر حسن: ۱۳۸ رأی
۹۳ – آقای مهدی خسروی مجدر نام پدر روح الله: ۱۳۳ رأی
۹۴ – آقای رضا موسوی راد نام پدر میرحیدر: ۱۲۶ رأی
۹۵ – آقای حسین درگاهی کردکندی نام پدر علی: ۱۱۷ رأی
۹۶ – آقای علی رضا سمندر نام پدر ترحم: ۱۱۳ رأی

در حوزه انتخابیه مشگین شهر از مجموع ۶۳ هزار و ۸۴۴ رای ماخوذه، آقای بابک رضازاده توانست اکثریت آراء را کسب کند و همه آراء نامزدها به شرح زیر است:

۱- بابک رضازاده: ۱۷۰۰۷ رأی
۲- یونس اسدی: ۱۶۱۰۶ رأی
۳- صفر جعفرزاده: ۱۰۵۸۶ رأی
۴- محمود عباس زاده: ۶۷۶۴ رأی
۵- یوسف فصیحی: ۴۸۶۴ رأی
۶- ولی قاسمی: ۴۲۷۱ رأی
۷- داریوش طهماسبی آقبلاغی: ۱۱۰۸ رأی
۸- یاسر علمی میزان: ۷۹۶ رأی
۹- رضا محمودی: ۴۷۵ رأی
۱۰- آزاده زیرک: ۴۳۰ رأی
۱۱- حسن رضازاده خیاوی: ۳۰۰ رأی
۱۲- عبدالعلی حسن زاده: ۲۵۸ رأی
۱۳- مهین کاظمی لنج آبادی: ۲۱۶ رأی
۱۴ – علی رضا فروغیان: ۱۷۹ رأی
۱۵- حسین پیری ایواتلو: ۱۵۵ رأی
۱۶- علی شهبازپور درابی: ۱۴۵ رأی
۱۷- علی عباس نژاد: ۷۴ رأی
۱۸- محمدرضا پناه زاده خیاوی: ۷۱ رأی
۱۹- شهرام لطفی احمدآبادی: ۳۹ رأی

در حوزه انتخابیه خلخال و کوثر از مجموع ۴۵ هزار و ۳۴۳ رای ماخوذه، آقای وحید کنعانی توانست اکثریت آراء را کسب کند و همه آراء نامزدها به شرح زیر است:

۱- آقای وحید کنعانی کلور نام پدر رمضان: ۱۳۸۵۷ رأی
۲- آقای جلیل جعفری بنه خلخال نام پدر عیوض: ۱۲۶۸۹ رأی
۳- آقای ثورالله نوروزی نام پدر امامقلی: ۵۳۶۸ رأی
۴- آقای حسین امین‌دخت نام پدر اسرافیل: ۴۹۴۷ رأی
۵- آقای دانش ستاری نام پدر اژدرعلی: ۱۵۲۷ رأی
۶- خانم سکینه پادیاب نام پدر اقبال: ۹۱۴  رأی
۷- آقای مجتبی نعمتی نام پدر هرمز: ۵۳۶ رأی
۸- آقای علی شاه نظری نام پدر اکبر: ۵۰۴ رأی
۹- آقای جواد عظیم‌پور نام پدر ارسطو: ۴۲۸ رأی
۱۰- خانم سمیه خانعلی‌پور نام پدر حسینقلی: ۳۱۷ رأی
۱۱- خانم پروین مشیری نام پدر علی: ۳۱۰ رأی
۱۲- آقای فرهاد شکارچی نام پدر ناصر: ۲۸۷ رأی
۱۳- خانم لیلا میکائیل‌زاده نام پدر خلیل‌الله: ۲۰۲ رأی
۱۴- آقای عظیم شفقت لنبر نام پدر محرمعلی: ۲۰۳ رأی
۱۵- آقای صادق رمضانی ترازوج نام پدر شجاع: ۱۸۸ رأی
۱۶- آقای مهدی درخشان زاویه نام پدر شرین‌الله: ۱۸۷ رأی
۱۷- خانم پریسا برادر اوجقاز نام پدر محمد: ۱۶۷ رأی
۱۸- آقای وحید مهدوی سخا نام پدر ایرج: ۱۰۹ رأی
۱۹- خانم سارا حمدالله‌زاده طاهر گورابی نام پدر علی: ۱۰۵ رأی
۲۰- آقای قوام مرادی نام پدر هدایت‌الله: ۵۳ رأی
۲۱- آقای علیرضا رنجبر نام پدر حسن خان: ۳۵ رأی

در حوزه انتخابیه گرمی و انگوت آقای محمد خوش‌سیما توانست اکثریت آراء را کسب کند و همه آراء نامزدها به شرح زیر است:

۱- محمد خوش سیما: ۲۰۰۱۹ رأی
۲- ولی اسماعیلی: ۱۵۰۴۸ رأی
۳- میر قسمت موسوی اصل: ۷۸۹۷ رأی
۴- کریم تقی زاده: ۱۷۹۲ رأی
۵- پرستو قاسمی: ۴۸۱ رأی
۶- عیسی نجفی: ۲۷۸ رأی
۷- صفر حسن زاده ۲۰۶ رأی
۸- آناهیتا محمدی: ۹۳ رأی
۹- فرزاد جوادی: ۴۲ رأی
۱۰- احمد دوستدار: ۴ رأی
۱۱- علی شربتی: ۲ رأی

در حوزه انتخابیه پارس آباد، بیله سوار واصلاندوز از مجموع ۱۲۵ هزار و ۱۲۸ رای ماخوذه، آقایان ابراهیم فهیمی و امیدعلی رعنایی به دور دوم رقابت رسیدند و همه آراء نامزدها به شرح زیر است:

۱- ابراهیم فهیمی: ۱۸۴۷۲ رأی
۲-امید علی رعنایی: ۱۷۶۳۲ رأی
۳- عباس تابش: ۱۶۴۵۶ رأی
۴- حیدر حق زاده: ۱۵۷۳۶ رأی
۵- ساسان ورزند: ۱۴۶۹۶ رأی
۶- عباس جهانگیرزاده: ۱۲۷۲٠ رأی
۷- اسماعیل ابراهیمی: ۶۷۹۷ رأی
۸- میکاییل حاجی زاده: ۵۲۳۵ رأی
۹- شکور پورحسین: ۵۲۲۶ رأی
۱٠- رحیم آفتابی: ۵۱۴۴ رأی
۱۱- اسدالله محسن زاده: ۴۱۹۲ رأی
۱۲- حمیدرضا پاکدل: ۱٠۲۱ رأی
۱۳- هاشم عزتی: ۸۷۲ رأی
۱۴- سجاد قاسم زاده: ۳۷۳ رأی
۱۵- نعمت نعمت قلی درق: ۲۳۲ رأی
۱۶- هزار مهربان: ۱۴٠ رأی
۱۷- فردین هاشمی وند: ۸۳ رأی
۱۸- بابک وطن‌خواه: ۴٠ رأی
۱۹- محسن نوید: ۲۶ رأی
۲٠- عسگر بهدل: ۱۹ رأی
۲۱- پرویز حیدری داشقاپو: ۱۶ رأی

بنابراین ۶ نماینده استان اردبیل در مجلس دوازدهم شورای اسلامی عبارتند از:

علی نیکزاد (اردبیل، نیر، نمین و سرعین): ۸۳۹۸۴ رای
صدیف بدری (اردبیل، نیر، نمین و سرعین): ۵۳۴۴۳ رای
احد بیوته (اردبیل، نیر، نمین و سرعین): ۴۶۵۳۲ رای
محمد خوش سیما (گرمی و انگوت): ۲۰۰۱۹ رای
بابک رضازاده (مشگین شهر): ۱۷۰۰۷ رای
وحید کنعانی (خلخال، کوثر): ۱۳۸۵۷ رای

انتهای خبر/

با پایان شمارش آرا:

نتایج قطعی انتخابات مجلس خبرگان رهبری و مجلس شورای اسلامی در شهرستان نمین

به گزارش خبرنگار ویلکیج با شمارش نهایی  صندوق های اخذ رای در شهرستان نمین آرای ماخوذه تا ردیف ۱۱ و مجلس خبرگان رهبری توسط شورای اطلاع رسانی انتخابات شهرستان نمین به شرح ذیل اعلام گردید

♦️نتیجه نهایی و قطعی انتخابات مجلس شورای اسلامی در شهرستان نمین:

۱) جناب آقای براتعلی شوقی      ۱۰۹۱۵ رای

۲) جناب آقای علی نیکزاد           ۷۳۲۲ رای

۳) جناب آقای صدیف بدری         ۴۲۳۷ رای

۴) جناب آقای احد بیوته            ۳۵۱۵ رای

۵) جناب آقای رضا کریمی           ۲۶۰۶ رای

۶)جناب آقای عوض نخست        ۲۴۳۷ رای

۷) جناب آقای سالار شاکر           ۱۹۵۱ رای

۸) جناب آقای نادر محمدیان     ۱۲۵۵ رای

۹) جناب آقای عباس کریمی       ۱۱۰۴ رای

۱۰) جناب آقای حسین نوری        ۱۰۵۷ رای

۱۱) جناب آقای داریوش جهانی    ۸۹۷ رای

🔹همچنین جمع بندی نهایی آرای کاندیداهای انتخابات مجلس خبرگان رهبری در شهرستان نمین نیز به شرح ذیل اعلام می شود.

۱)️ جناب آقای سید حسن عاملی        ۱۲۷۱۰ رای

۲) جناب آقای یدالله صفری               ۵۵۹۸ رای

۳) جناب آقای سید حسن عابدیان      ۴۹۳۰ رای

انتهای پیام/